Beoordelingen van Bonsai Sushi Overloon

Recente recensies van Bonsai Sushi Overloon

5 sterren na 71 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Érg lekker en ruim voldoende

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een hele tijd geen sushi meer gegeten omdat we geen vlees en vis meer eten. Blij dat er een vega optie is en die was heerlijk. ik hoop dat er nog meer vega opties bijkomen.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De asperges sushi is een aanrader!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Sushi in wijde omtrek.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, ziet er mooi uit, supervers en lekkerrrr... 😋

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig en smaakvol!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals alle voorgaande keren: PERFECT!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie verrassende smaak combinaties, met zorg klaargemaakt. Complimenten

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Glutenvrije sushi besteld en dit was super goed geregeld! De service was heel goed en de sushi heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten voor een fijne prijs! Wij bestellen snel weer!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker smakelijk en goed op smaakt. Als je goede sushi wilt dan is dit zeker een aanrader

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ja, maar ik vond het persoonlijk niet bijzonder, wat wij jammer vond dat het vrij koud was, de kip aan de droge kant en de spekjes etc wat erboven op ligt taai was. Het leek wel of het al rond 16.00 - 17.00 gemaakt was dat is jammer Dan is 80 euro een hoop geld. Persoonlijk blijft het voor ons toch sushi in Venray.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was lekker, wel wat aan de zoute kant. Het zou een meerwaarde zijn als de optie er is om de rijst te vervangen voor iets dat minder koolhydraten bevat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vlees, goede friet, groente meer variëteit !

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd hebben we weer genoten van de buitengewoon lekkere sushi !

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was in 1 woord: heerlijk!! Geweldige smaaksensaties.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Tip, het ei in de knolselderijsoep had hard gekookt mogen worden en dan in kleine stukjes. Zou het nog beter tot zijn recht gekomen zijn

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers en smaakvolle combinaties.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

flinke portie, mag best wat minder

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Prima prijs kwaliteit verhouding.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles even mooi verzorgd en smaakvol. Sushi-plus zou je kunnen zeggen. Complimenten voor de spicy carrot, wat is die lekker zeg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en bijzondere sushi!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren zeer tevreden. Heerlijk gegeten, vriendelijke en nette bezorger. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een Brasseriemenu besteld. Bouillabaisse-Tournedos-Zuurdesembroodtaart. Ik heb hier maar één woord voor: SUPERBE ! De soep was geweldig, de tournedos verrukkelijk en supermals, het dessert heerlijk. Huisgemaakte friet en witlof en kool als begeleidende gerechten waren lekker vers en verrassend van smaak. Kortom een aanrader !!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals voorgaande keren: VOORTREFFELIJK!!!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Origineel en zeer smaakvol.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Super sushi! Hier rijden wij graag speciaal voor naar Overloon!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste vega sushi ooit gegeten! Ook de andere rollen zijn heerlijk, zegt partner. Oh, en dan het zuurdesem nagerecht met de superlekkere vanillesaus, een echte vanillesaus, niet zo'n vieze zoete. Heeeeeerlijk!!! En een feest voor het oog, ook belangrijk!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi ziet er heel lekker uit en dat is het ook!!! De rijst is ook perfect. Voor 3e persoon Hoofdgerecht rundersucade heerlijk zacht en ruime portie vlees met lekkere frieten en groente.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Af en toe bestel ik bij Bonsai Sushi. Vandaag de nieuwe smaak besteld. " Sushirol makreel" . Héél erg lekker. Zeker het proberen waard.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, goed verpakt en echt warm. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaak sushi op maar deze waren wel heel erg goed!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi. Alles supervers gemaakt. Stevige rollen. We hebben genoten. En de volgende dag nog een beetje

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd. Lekker!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowls zijn super lekker!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

SUPER genoten !!! De sushi was geweldig, veelzijdig, verrassend, apart, divers en wat voor superlatieven je maar kunt bedenken. Bedankt en ga vooral door met nieuwe produkten ontwikkelen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Smaakvol. Creatief en zeer verrassend. Ik heb vaak sushi op maar dit verraste nog.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was smakelijk, echter koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. We hebben er weer van genoten. Ook de kleine aanpassing ivm allergie goed opgepikt. Echt Top! Wel een tip. De rollen zijn groot en daardoor niet of nauwelijks in 1 keer te eten. Misschien wat kleiner maken? Zou het ook mogelijk zijn om halve rollen in het programma op te nemen. Dan kun je meerdere smaken combineren

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De poke bowls waren erg lekker en waren rijkelijk gevuld. Zeker voor herhaling vatbaar! En de knolselderijsoep was ook erg lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette tijdige bezorging en eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi 😍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was verrukkelijk! Heerlijke smaken!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer hoge kwaliteit..... erg lekker Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Intens genoten van het heerlijke groentegerecht. En de sushi spicy carrot vond ik verrassend lekker. Vers en avontuurlijk.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere bijzondere sushi. Geen standaard sushi, veel zorg besteed aan de smaak. Had van mij iets minder hoog op smaak gemogen, maar dat is persoonlijk. Aanrader!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi,goede kwaliteit en netjes verpakt. In een woord geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect in orde!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Echt een aanrader!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

produkten vers! lekker! bestellen ging ook handig. goeie terugkoppeling zodat je weet dat je bestelling is overgekomen.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super. Heerlijk gegeten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Sushi, verser dan vers. Goed formaat, verassende smaken en ruim voldoende in de sushibox voor 2 personen. Veruit de beste sushi in de wijde omgeving, Aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe vega shallot & cabbage sushirol is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi van TOP kwaliteit!!!! Aanwinst voor Overloon

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi uitstekende kwaliteit; zelfde kwaliteit als in Amsterdam en Den Haag! Oesters moesten we helaas zelf openmaken. Kwaliteit overigens perfect! Misschien kunnen julie de enige traiteur van de rego Venray/Noord-Limburg worden. Nieuwe producten steken namelijk nog al af tegen andere grijsgedraaide producten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Weer kunstwerkje van Jaap.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Leuke combinaties. Vernieuwend

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi van goede kwaliteit met name de rijst. Tip maak wat meerdere varianten daar de keuze nog beperkt is.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn al vanaf het begin fan van Boompjes Restaurant en de kookkunsten van Jaap. Zijn sushi was voor ons nieuw, maar ook daar is het hem gelukt iets bijzonders neer te zetten. Topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en keurig op de afgesproken tijd bezorgd!